Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2016 11:01 - ПРОТИВНИЦИТЕ НА „РОТШИЛД И &” ИМАТ НЕЩАСТНА СЪДБА
Автор: ivanmutov Категория: Новини   
Прочетен: 1658 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Няколко американски президенти са правили опит да измъкнат САЩ от ръцете на еврейските крупни банкери начело с Ротшилд, като им отнемат правото да емитират националната валута и да се разпореждат със съдбата на Америка. Но всички са заплатили с живота си. 

Андрю Джаксън е пimageървият американски президент, който още през 1836 г. успява да изхвърли банките на Ротшилд от САЩ, като им отнема лиценза и за известно време те не могат да печатат пари.

Големият американски патриот Андрю Джаксън, предсмъртно в завещанието си написва, че иска на надгробната му плоча да бъде изписано „Аз убих банката”.

Това е във връзка с разпореждането му за закриване на Ротшилдовата банка – Second Bank of the United States, през 1836 г.                                

Още през 1837 г. Ротшилд изпращат в Америка един от своите доверени служители – Аугъст Белмонт от еврейски произход , за да спасява техните банкови интереси, сериозно засегнати от президента Андрю Джаксън.  

На 30 август 1835 година душевно болният Ричард Лоурънс извършва неуспешен опит за покушение на Андрю Джаксън.Не са изяснени мотивите за покушението, но не се изключва намесата на еврейското лоби. Това е първият опит за убийство на американски президент.

Експанзията на еврейските банки в САЩ под покровителството на Ротшилд продължава с още по-големи темпове.

image

През далечната 1881 г. президентът на САЩ Джеймс Гарфилд – управлявал само 100 дни, две седмици преди да бъде убит заявява:

„Този, който контролира парите в нашата страна е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия… и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получаватпериодите на инфлация и депресия.” 

И днес, думите на американския президент Джеймс Гарфилд произнесени през 1881 г. са актуални.

Федералният резерв контролира системата, а той е контролиран от голямо еврейско лоби начело с крупните и свръх богати банкери като Ротшилд, Рокфелер, Джей Пи Морган и други по-дребни банкери, но изцяло под тяхно влияние.

imageПрез 1900 г. администрацията на президента Уилям Маккинлиповдига съдебен иск срещу огромната компания на Ротшилд и Морган – Northern Securities. Американската държава е разполагала с много данни за незаконни действия извършвани от тази компания.

През 1901 г. Маккинли е убит и делото против Northern Securities на еврейските магнати Ротшилд и Морган е прекратено.

През 1913 г. няколко крупни еврейски банкерски фамилии, начело с Ротшилд и Джей Пи Морган тайно се организирват и създават т.н.„Федерален резерв“ – ФЕД.

Няколко дни преди законопроекта да бъде гласуван, Сенатор Хенри Лодж от Масачузетс, пише до Сенатор Джон Уикс следното: Ню Йорк Сити, 17 Декември, 1913 г.

„Ужажаеми Сенатор Уикс,

Навсякъде в своя обществен живот съм подкрепял мерки, които да извадят Правителството от банковия бизнес. Този законопроект поставя Правителството вътре в банковия бизнес, както никога досега в нашата история. Мощта придобита от Федералният Резервен Борд изглежда изключително опасна.

Законопроектът според мен отваря пътя към огромна инфлация на нашата валута. Аз няма да подкрепя законопроекта и няма да гласувам за него, защото според мен, той представлява заплаха за нашия просперитет, стабилността в бизнеса и всеобщото благополучие на гражданите на Съединените Щати.

Хенри Кабот Лодж“.

Президентът Удроу Уилсън им съдейства за утвърждаването на законопроекта за Федералния Резерв от Сената, за което след това съжелявал много, както пише в мемоарите си.

Конгресменът Луис Макфадън повдига обвинение срещу управата на Федералния резерв затова, че е присвоил повече от 80 милиарда долара от американското правителството и народа на САЩ, през кризисната 1928 г.

imageРазкритията на честния американски конгресмен Луис Макфадънму струват живота. След два неуспешни опита за покушение, той умира отровен на коктейл.

Има и други смели и честни високопоставени американци, които са дръзвали да се изправят срещу надменното поведение и корупцията на крупния еврейски банков капитал. Концентриран в ръцете на няколко свръхбогати банкери, чрез завладяния и контролиран от тях Фдерален резерв, те експлоатират американската държава.

Показното убийство на президента Джон Кенеди е най-дръзкото дело на еврейското лоби начело с Ротшилд, Рокфелер, Морган и други, в защита на своите интереси във Федералния резерв, които Кенеди сериозно засегна.

imageНа 4 Юни 1963 г. – 50 години след забраната на президентаДжаксън банката на Ротшилд да печата пари, президента Джон Кенеди издава Изпълнителна заповед №11110, с която американската държава започва да печата свои пари от 2 и 5 долара, върху които да пише банкноти на Съединените щати, а не на Федералния резерв.

Напечатани са 4,3 милиарда долара и са пуснати в обръщение.

След 4 месеца, през ноември 1963 г. Кенеди нарежда да започне печатането на 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят.

На 22 Ноември Кенеди е убит в Далас. 

imageВицепрезидентът Линдън Джонсън, който още докато лети от Далас за Вашингтон се заклева като Президентq издава първата си заповед – нарежда да спре печатането на новите долари и връща правото на Федералния резерв само той да печата американската валута.

Джонсън явно бърза … за да не го сполети съдбата на Кенеди.

Тихо и кротко от обръщение са изтеглени и банкнотите от 2 и 5 долара печатани по нареждане  на Кенеди.

imageИ днес Федерелният резерв на САЩ продължава да печата американската валута и да определя финансова политика на страната.

Групата крупни еврейски банкери от клановете Ротшилд, Рокфелер, Джей Пи Морган и други, продължават да дърпат канците във Федералния резерв и да решават не само финансовата, но и икономическа политика на САЩ.

И съвсем скоро, американският президент Барак Обама беше принуден да бръкна дълбоко в джоба на американския данъкоплатец и да вземе 700 милиарда долара, за да  спасява закъсалите еврейските банки и застрахователни институти, които съзнателно изпаднаха в неплатежоспособност.

Америка продължава да плаща данък на все по-забогатяващото еврейско банкерско лоби, което знае как да превърне във реална власт огромните пари, които издава и притежава.



Тагове:   банки,   Иван,   мутов,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanmutov
Категория: Новини
Прочетен: 439591
Постинги: 194
Коментари: 15
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930