Течността, която ще трябва да приготвите се ползва за лечение на белодробни заболявания, атеросклероза, проблеми със синусите, импотентност, ревматизъм, хемороиди, артрит, гастрит, регулира слухови и зрителни заболявания, забързва метаболизма и помага при борбата с килограмите.
Какво Ви е необходимо за да забъркате мощната тинктура? 200-250 мл 95 процентов алкохол – ракия или ром и 350 гр чесън!
Как се приготвя мощното природно лекарство? В стъклен съд с капак поставяте обелените и нарязани на едро чеснови скилидки, след което ги залейте с алкохола. Затворете съда и го оставете на сухо и хладно 10 дни. След това прецедете в друга стъклена бутилка течността и я оставете (без чесъна) пак в стъклен съд за два дни на студено в хладилник.
Най-важна е консистенцията, която ще приемате в следващия 12-дневен период. Задължително с капкомер поставяйте определения брой капки в чаша вода преди трите основни хранения за деня. Започвате с една капка във вода преди закуска, две капки преди обяда и три капки преди вечерята. Вижте в таблицата точното прилагане на разтвора.
(Преди да започнете да използвате тибетския природен лек, консултирайте се с лекуващия Ви лекар.)