Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2016 19:14 - Мащерката - убива Ешерихия коли и предпазва от рак!
Автор: ivanmutov Категория: Новини   
Прочетен: 1479 Коментари: 0 Гласове:
2



 Билката мащерка се употребява от дълбока древност. Уханното растение е изключително ценно в наши дни, тъй като се бори дори с рак.

 

Почитта към страхотната мащерка е на 100% оправдана. Тя заслужено застава в топ 10 на най-целебните билкови средства, виреещи по нашите георгафски ширини.

 

Растението притежава ясно изразено антимикробно действие. То е перфектен антиоксидант, който има оздравителен ефект при болести на мозъка, сърцето и бъбреците.

 

Освен това мащерката притежава изключително богат витаминен състав и е важен източник на ценни за тялото минерали.

 

За ползите от нейната употреба в ежедневието можем да говорим с дни. Без да ви бавим повече директно ще преминем към същината на четивото, а именно няколко полезни рецепти с билката.

 

Срещу бактериални инфекции: Мащерката се бори с много и различни бактерии и инфекциите, които причиняват те.

 

Целебното масло от мащерка унищожава опасната Ешерихия коли и това й действие е научно доказано. За целта трябва да се приемат 20 капки тинктура от билката или чай от нея.

 

Рецепта за изготвяне на чай от мащерка: 1 малка лъжица суха маса се запарва в 250 мл гореща вода. Прецежда се и след няколко минутно киснене се изпива. Приемът за деня е трикратен, като 1 чаена чаша е равна на една доза.

 

Рецепта за тинктура: Билката е известна под името бабина душица. Напълнете шише с ароматни цветчета от мащерка и ги залейте с ракия (40 градуса).

 

Оставете шишето за 2 седмици на слънце. Взима се по 20 капки от него в рамките на деня. Те задължително се разтварят в изворна вода или сок преди приемането им в организма.

 

При рак на дебелото черво: Веществото тимол, което е поместено в състава на билковото средство, директно атакува рака. То стопира развитието на раковите клетки.

 

Освен това мащерката притежава и способността да изчиства стените на дебелото черво от токсини и шлаки.

 

Всеки ден се пие по половин литър чай от бабина душица, за да бъде активирана дейността по очистване на стомашната лигавица.

 

Известно е, че главно натрупването на токсини по стените на дебелото черво и стомаха довежда до поява на коварната болест рак.

 

Рак на гърдата: Онколози в Турция са доказали, че чай от мащерка унищожава раковите клетки в гърдата.

Именно този факт е една от основните причини ежедневно да се приема лековитата напитка. Без грам колебание е редно да включите свежата билка във всекидневното си меню. Няма да сгрешите!

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanmutov
Категория: Новини
Прочетен: 439574
Постинги: 194
Коментари: 15
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930