Счуквате яйцата и разделяте белтъците от жълтъците. С помощта на миксера разбивате белтъците на сняг и ги оставяте за кратко в хладилника. Загрейте фурната на 170 градуса и същевременно разтопете шоколадът. Дайте му малко време да се охлади и го разбъркайте заедно със сиренето. След което добавете жълтъците и разбъркайте до получаването на хомогенна смес и добавяте белтъците.
Изсипете сместа в подходяща тава и я разстилете по цялата повърхност, за да бъде равномерна и да се избегнат напуквания. Около 20-30 минути са нужни за изпичането на този невероятен сладкиш. След като го извадите от фурната може да го поръсите с пудра захар. Насладете се на изключителният вкус на този японски десерт!
http://bgnews168.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BD%D0%BE-%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE/#