Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2016 12:35 - Сортиране на орехи с фотосепаратор CSort
Автор: 1agroes2bg Категория: Бизнес   
Прочетен: 1437 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.10.2016 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  imageСортиране на орехи с фотосепаратор CSort image

 

Фотосепараторите CSort са доказали своите безспорни качества при сортирането на орехови ядки. Сложната задача за фотосепариране на орехови ядки, отделяне на черупките от годната ядка, както при сортиране на цели ядки, така и при сортиране на начупени ядки и черупки, включително и разделяне по цвят на орехово брашно ! Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на орехови ядки. Освен това, почистването на дребно натрошени ядки е възможно само с използването на фотосортировач . Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота. Качеството на сортираната ядка с фотосепаратор CSort многократно увеличава пазарната цена на продукта. Цветовото сортиране на ореховите ядки и по оттенък на цвета прави неоходимостта от фотосепаратора за постигане на конкурентен вид на готовата продукция задължителна за всеки търговец на орехови ядки.

Видео: Сортиране и почистване на орехи с фотосепаратор Зоркий

  Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване- високоверни апарати, предназначени за електронно-оптическа сортировка на насипни продукти : селскостопански култури и промишлени материали с различно предназначение – трудно отделими примеси по визуални признаци, такива като : цвят, форма, текстура в пълноцветния RGB режим, в инфрачервения спектър, а така също и във видимия спектър. image Годен продукт на изхода image Продукт за сортиране image Брак на изхода

 

image Сортиране на орехи

image image Орехи по цвят

image Сортиране на орехи

image image Максимална чистота на продукта Използването на фотосепаратор - единствената алтернатива на ръчното почистване на малкофракционни продукти. Освен това, почистването на някои продукти е възможно само с използването на фотосортировач (ситни продукти зърно, сол). Само Фотосепараторът позволява висока производителност, за да получите продукт с 99.9% чистота. imageСтрува си за рекордно кратко време Сортировачът има толкова висока ефективност , че се изплаща много бързо. В опита на нашите клиенти ние имаме случай, когато Фотосепараторът започна да носи печалба за 2 седмици след инсталацията. imageРъст на печалбата Фотоелектронното сортиране позволява да се намалят разходите (персонал, участващ в почистването на продукта) и увеличаване на производството , което се дължи на високата производителност на машината, а за да се намали загубата на продукта се дължи на максималната прецизност на процеса на сортиране, подобряване на качеството и конкурентоспособността на произведения на него продукт.



Гласувай:
2




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1agroes2bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 136427
Постинги: 157
Коментари: 12
Гласове: 23
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930